Danexamentraining

Aanstaande zaterdag op 2 april wordt er in de dojo van Aad een danexamentraining gegeven. Dit is eigenlijk *verplichte* kost voor alle judoka in onze dojo met een bruine band of hoger, en alle judoka daaronder (maakt niet uit welke kleur) die serieus naar een zwarte band toe willen werken.

Op het programma staan de go no sen (het Europese overname-kata), de nage no kata (het werpkata) en de katame no kata (het houdgrepenkata).

Dojo open: 14:30. Training: 15:00-17:00.
Entree: 6 euro.

De training wordt gegeven door Ad Rebel, 7e dan, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Jiu-Jitsu- en Judo Leerkrachten en vice-voorzitter van de Nationale Graden Commissie Judo. Ook andere prominenten zullen aanwezig zijn.

Op danexamentrainingen maak je kennis met de mensen die ook daadwerkelijk de examens afnemen. Dit is dus een geweldige manier om met de grote mensen achter de schermen kennis te maken, en tips te krijgen waar je op je examen ook echt iets aan hebt: als je de techniek uitvoert zoals op deze dag wordt opgedragen, kun je bijna niets anders meer doen dan slagen.

Maar ook voor mensen die nog geen examen afleggen is een danexamentraining een ontzettend goede ervaring: je maakt op een veilige manier en onder zeer deskundige begeleiding kennis met het judo voor de iets hogere banden, zodat je weet wat je in de toekomst kunt verwachten.

12939541_944360649008171_440662600_n