De sportschool is verhuisd!

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Omdat het aantal leden van het Universitair Sportcentrum (USC) de afgelopen jaren enorm gegroeid is en het sportcentrum met name voor studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden beschikbaar moet zijn, is het met ingang van het nieuwe jaar helaas niet meer mogelijk om de lessen van Sportschool Aad van Polanen op deze locatie te kunnen continueren.

Aad is daarom op zoek gegaan naar een nieuwe locatie en heeft een prachtige plek gevonden!

Da Vinci College Lammenschans
Bètaplein 24, 2321 KS te Leiden

Voortaan zullen de lessen van Sportschool Aad van Polanen hier plaatsvinden.
Omdat er wijzigingen zijn ten opzichte van het oude lesrooster, vragen we jullie met klem goed naar het nieuwe lesrooster te kijken.  

Meer informatie over de locatie:
– De nieuwe dojo is in totaal 640 m2. Dat is erg groot! Hierdoor kunnen we weer gaan denken aan het faciliteren van o.a. dan-examens en wedstrijden jeugdjudo.
– Er zijn kleedkamers, douches en toiletten aanwezig.
– Geen USC-restaurant meer, maar wel restaurant “Vet Gezond” tegenover de dojo voor een gezonde maaltijd voor of na de les. Of gewoon voor een drankje.
– Omdat het restaurant op zaterdag gesloten is, ondernemen we actie om voor ouders en opa’s en oma’s die bij de lessen aanwezig zijn t.z.t. een gratis kopje koffie te regelen.

Hoe kom ik daar?
– Deze locatie is heel erg goed bereikbaar met auto, motor, fiets én openbaar vervoer! De locatie ligt naast het Station Lammenschans, dus er zijn genoeg mogelijkheden om er te komen.
– Volop parkeergelegenheid. Bekijk het parkeerbeleid op de website van de Gemeente Leiden. Er is ook volop ruimte om je fiets kwijt te kunnen. Wij hebben onze beruchte bakfiets reeds geparkeerd, klaar voor gebruik.

Wij hebben er veel zin in om dit nieuwe jaar sportief te beginnen op een nieuwe locatie en hopen jullie vanaf woensdag 11 januari a.s. welkom te mogen heten.

Hartelijke groet,

Mede namens alle medewerkers van de sportschool,

Aad van Polanen

P.S. Omdat onze nieuwe locatie best wel groot is, zullen sommige mensen misschien moeite hebben om de ingang te vinden. Deze foto’s verduidelijken hopelijk een en ander. Kijk goed naar de ligging van de trap naar onze dojo ten opzichte van het rode appartementencomplex rechts. Als u deze trap op loopt, komt u uit bij de plantenbakken en de ingang.