Pepernotentoernooi 2016: Inschrijvingen gesloten

logo
Lieve ouders, kinderen!

We willen jullie enorm bedanken voor jullie enthousiasme voor ons eerste echte clubtoernooi op 3 december. De inschrijvingen zijn nu gesloten en de gemaakte planning is definitief. We hebben maar liefst 49 deelnemers die in totaal 113 wedstrijden gaan draaien op 5 matten (alle matten bevinden zich in de bekende grote zaal).

De definitieve aanvangstijden zijn als volgt:
5-7 jaar: 13.00
8 jaar: 14.30
9-12 jaar: 15.45

Neem vóór de grote dag nog even goed het reglement door met de kinderen om misverstanden te voorkomen. Controleer ook of uw kind goed staat ingedeeld (zo niet, dan horen we dat heel graag). U vindt alle informatie hier.

LET OP: Ook als uw kind van bijvoorbeeld 5-7 jaar volgens het schema pas om 14.00 is ingeroosterd voor de eerste wedstrijd, moet u toch om 13.00 aanwezig zijn. Dit omdat de genoemde tijden van de individuele wedstrijden richttijden zijn en we kunnen in- of uitlopen. Belangrijk is dus om in ieder geval aanwezig te zijn op de definitieve aanvangstijd voor de categorie waarvoor uw kind is opgegeven.

Vanzelfsprekend bent u ook eerder welkom, MITS de capaciteit van de zaal dat toelaat. Zo niet, dan is er beneden een bar waar u overheerlijke consumpties kunt nuttigen.

Tot zaterdag! We wensen alle deelnemers heel veel succes, maar onthoud: meedoen is belangrijker dan winnen! Om dat te benadrukken, krijgen alle deelnemers sowieso een zak pepernoten en een lintje.